Mindfulness – nøglen til kontrol og velvære

Mindfulness – nøglen til kontrol og velvære

Mindfulness er en form for meditation, der i løbet af de seneste år er begyndt at røre på sig i danske folkemunde. Du har muligvis hørt mindfulness nævnt i diverse medier, og måske er der tilmed en eller flere personer i din omgangskreds, der har haft positive oplevelser med denne buddhistiske meditationsform.

Men hvad vil det sige, at være i en mindful tilstand? Og hvordan kan mindfulness helt konkret hjælpe dig?

Det giver vi i Psykologhuset Sdr. Palæ dig et indblik i.

Sådan hjælper mindfulness

Stress i hverdagen, negative tankemønstre og manglende overskud er få ud af et utal af udfordringer i mange menneskers liv, der kan føre til en flakkende følelsesmæssig/ mental tilstand.

Faktisk har sådanne elementer direkte indflydelse på hjernen, men med teknikkerne i mindfulness er det muligt at nå ind i centre i hjernen, der kontrollerer følelser og opmærksomhed for på denne måde at kontrollere det menneskelige sind.

Når du får træning i mindfulness, styrker og forbedrer du med andre ord din evne til at kontrollere din opmærksomhed, evne til at håndtere dine følelser og tanker, og mindfulness træner dig i at kunne være oprigtig nærværende og tilstede i dit liv.

10 fordele ved at lære mindfulness

Træning i mindfulness kan give dig individuelle positive forandringer. Du kan opnå at:

  1. Forbedre din koncentrationsevne
  2. Styrke dit immunforsvar
  3. Gøre dig mere positiv
  4. Mindske stress, depression og angst
  5. Give dig sindsro
  6. Påvirke din søvn i en positiv retning
  7. Sænke forhøjet blodtryk
  8. Booste dit selvværd
  9. Gøre dig bedre til at håndtere pressede situationer
  10. Give dig mere livskvalitet

Mindfulness, træning og hold

Hos Psykologhuset Sdr. Palæ gør vi det nemt for dig at få del i disse fordele. Som noget nyt tilbyder vi nemlig træning i mindfulness på hold, hvilket ikke alene giver dig gode og basale værktøjer, men også lader dig drage fordel af de andre deltageres erfaringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til mindfulness eller du gerne vil starte på et af vores hold.

This entry was posted in Viden om. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.