billedefrise 9 1000x133

Supervision

Supervision for psykologer og andre behandlere inden for psykoterapi tilbydes af Lone Kærvang. Du kan gå i et individuelt forløb, eller du kan deltage i et forløb i gruppe.

Supervison ved Lone Kærvang.

Supervisonen henvender sig primært til psykologer på vej til autorisation, psykologer under specialistuddannelse og læger og psykoterapeuter med relevant uddannelsesmæssig baggrund. I supervisionen kan indgå videooptagelse af supervisanders behandlingsarbejde, undervisning i metoder og demonstration af hypnoterapeutiske interventioner. Der vil blive superviseret ud fra en integrativ tilgang,  hvor kognitiv terapi og hypnose som regel vil indgå.

Opfølgnings-/supervisionsdag den 4. december 2020 kl. 10 for nye hypnoterapeuter (du skal min. have et grundkursus). Tidsrammen for dagen fastlægges i f.t. antal deltagere.

  • På opfølgnings-/supervisionsdagen har du mulighed for at medbringe temaer fra dine første erfaringer som hypnoterapeut. Indholdet vil være supervision, træning og undervisning efter deltagernes behov.

Prisen for opfølgningsdagen d. 4/12-20 er 1000 kr. ved tilmelding samtidig med din tilmelding til grundkurset i okt. 2020. Herefter er prisen 1500 kr. for deltagelse i opfølgnings-/supervisionsdagen. Den er også åben for tilmelding for behandlere, der har taget grundkursus et andet sted.

Skriv mail til kaervang@pc.dk for at tilkendegive din interesse og få mere information.