billedefrise 9 1000x133

Supervision

Supervision for psykologer og andre behandlere inden for psykoterapi tilbydes af Lone Kærvang. Du kan gå i et individuelt forløb, eller du kan deltage i et forløb i gruppe.

Supervison ved Lone Kærvang.

Supervisonen henvender sig primært til psykologer på vej til autorisation, psykologer under specialistuddannelse og læger og psykoterapeuter med relevant uddannelsesmæssig baggrund. I supervisionen kan indgå videooptagelse af supervisanders behandlingsarbejde, undervisning i metoder og demonstration af hypnoterapeutiske interventioner. Der vil blive superviseret ud fra en integrativ tilgang,  hvor kognitiv terapi og hypnose som regel vil indgå.

Supervisionsdage for hypnoterapeuter (du skal min. have et grundkursus). Supervisionen er også åben for tilmelding for behandlere, der har taget grundkursus/hypnosekurser andre steder.

  • På supervisionsdagen har du mulighed for at medbringe temaer fra dine erfaringer som hypnoterapeut. Indholdet vil være supervision, træning og undervisning efter deltagernes behov.

Datoer for supervision i 2022: Den 12. maj, den 22. september og 10. november kl. 10-14.30 (tidsrammen udvides ved flere end de nuværende 4 deltagere). Evt. også den 25. august og den 13. oktober 2022 kl. 10- senest kl. 16. Tidsrammen for dagen fastlægges i f.t. antal deltagere.

Tilmelding til supervision i gruppe er bindende, af hensyn til øvrige deltageres planlægning. Det er muligt at melde fra senest 1 uge før. I tilfælde af sygdom/anden afbudsgrund mindre end 1 uge før betales for supervisionen og timeantallet fastholdes.

Skriv mail til kaervang@pc.dk for at tilkendegive din interesse og få mere information.