Tilbud til professionelle

Kurser, Supervision og Egenterapi til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere og alment praktiserende læger).

Grundkursus i Klinisk Hypnose den 5.-6. februar 2022.

Videre gående hypnosekursus i Ego state terapi ved traumer, PTSD og andre fastlåste problemstillinger den 26.-27. februar 2022.

Desuden underviser Lone Kærvang i kognitiv hypnoterapi i København på et 3 + 2 dages kursus : Integrativ terapi med hypnoterapeutiske metoder i f.t. angst og depression den 1.-3. april & 5.-6. maj 2022. Kurset afholdes under Psykolog Fagligt Selskab for Klinisk Hypnose i København, Dansk Psykolog forening.

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og andre hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund. Gruppe er i gang, der er plads til et par supervisander mere.

Egen terapi i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche. Ny gruppe startede op den 2.09.2021. Det er stadig plads til en deltager mere.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.

Empirisk forskning dokumenterer effekten af hypnoterapi, og resultaterne viser, at inddragelse af hypnose i psykoterapi forbedrer behandlingsudbyttet i f.t. f.eks. kognitiv terapi alene. Du kan finde nogle udvalgte meta-analyser i mappen “Artikler om hypnose” her på hjemmesiden.