Tilbud til professionelle

Kurser, Supervision og Personligt udviklingsarbejde til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere og alment praktiserende læger). Du kan på ca. 1 min høre lidt om hypnoterapi Hypnoterapikurser. Og du kan se mere på min hjemmeside: lonekaervang.dk.

Du kan lytte til foredrag om depression behandlet med hypnose: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=391148049519660

Grundkursus i Klinisk Hypnose den 14.-15. september 2024 (modul I).

Kursus i Ego state terapi og viderebygning af kompetancer som hypnoterapeut den 22.-23. april 2023 (Modul II).

Kursus i Integrativ Psykoterapi & hypnose ved depression og angst den 10.-11. juni 2023 (Modul III).

Videre gående hypnosekursus i Ego state terapi ved traumer, PTSD og andre fastlåste problemstillinger den 9.-10. september 2023 (Modul VI).

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og andre hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund.

Personligt udviklingsarbejde i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche. Gruppe er i gang. Det er muligt at tilslutte sig gruppen; der er få ledige pladser. Ny gruppe starter februar 2023.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.

Empirisk forskning dokumenterer effekten af hypnoterapi, og resultaterne viser, at inddragelse af hypnose i psykoterapi forbedrer behandlingsudbyttet i f.t. f.eks. kognitiv terapi alene. Du kan finde nogle udvalgte meta-analyser i mappen “Artikler om hypnose” her på hjemmesiden.