Tilbud til professionelle

Kurser, Supervision og Personligt udviklingsarbejde til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere og alment praktiserende læger). Du kan på ca. 1 min høre lidt om hypnoterapi Hypnoterapikurser. (Det konkrete tilbud med Grundkursus til 3000 kr., som nævnes i videoen, er dog ikke længere gældende). Du kan også se mere på min hjemmeside: lonekaervang.dk.

Du kan lytte til foredrag om depression behandlet med hypnose: https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=391148049519660

Grundkursus i Klinisk Hypnose den 14.-15. september 2024 (modul I i Aarhus). Samt udvidet Grundkursus i Hypnoterapi med ego state terapi den 15.-17. april 2024 (Odense).

Kursus i Ego state terapi og viderebygning af kompetancer som hypnoterapeut den 26.-27. oktober 2024 (Modul II i Aarhus).

Kursus i Integrativ Psykoterapi & hypnose ved depression og angst den 11.-12. januar 2025 (Modul III i Aarhus).

Videre gående hypnosekursus i Ego state terapi ved traumer, PTSD og andre fastlåste problemstillinger den 1.-2. marts 2025 (Modul VI i Aarhus).

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og andre hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund.

Personligt udviklingsarbejde i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche. Gruppe er i gang. Det er muligt at tilslutte sig gruppen; der er få ledige pladser fra jan. 2024.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.

Empirisk forskning dokumenterer effekten af hypnoterapi, og resultaterne viser, at inddragelse af hypnose i psykoterapi forbedrer behandlingsudbyttet i f.t. f.eks. kognitiv terapi alene. Du kan finde nogle udvalgte meta-analyser i mappen “Artikler om hypnose” her på hjemmesiden.