Tilbud til professionelle

Kurser, Supervision og Egenterapi til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, alment praktiserende læger og andre med klinisk praksis).

Et intensivt weekendkursus i hypnoterapi ved Lone Kærvang: Integrativ terapi med hypnoterapeutiske metoder i f.t. angst og depression den 5.-6. juni 2021. RABAT PRIS netop nu: 3000 kr.

Senere starter nyt forløb med grundkursus og 3 videre gående hypnosekursus (sidst på året 2021-foråret 2022).

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund. Gruppe er i gang, der er plads til et par supervisander mere.

Egen terapi i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche. Ny gruppe startede op den 20.04.2021. Det er stadig plads til et par deltagere mere.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.

Empirisk forskning dokumenterer effekten af hypnoterapi, og resultaterne viser, at inddragelse af hypnose i psykoterapi forbedrer behandlingsudbyttet i f.t. f.eks. kognitiv terapi alene. Du kan finde nogle udvalgte meta-analyser i mappen “Artikler om hypnose” her på hjemmesiden.