Tilbud til professionelle

Ledige lokaler i Psykologhuset Sdr. Palæ

Mangler du som behandler et kliniklokale, så læs mere under menupunktet Lokaleudlejning Aarhus. Måske kunne Psykologhuset Sdr. Palæ være noget for dig? Du kan blive en del af et klinikfællesskab, da jeg p.t. har ledig lokalekapacitet.

Kurser, Supervision og Egenterapi til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, alment praktiserende læger og andre med klinisk praksis):
Kurser i hypnoterapi: Grundkursus i klinisk hypnose i Århus d. 24.-25. okt. 2020 & fortsættelses kursus modul IV (ego state terapi) d. 10.-11. sep. 2021. Der er aktuelt (okt. 20) få ledige pladser for psykologer på grundkurset, og du kan deltage for den reducerede pris: 3000 kr.

Der afholdes 5 dages kursus i Kognitiv Hypnoterapi ved angst og depression i København den 22.-24. jan. & 17.-18. april 2021.

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund.

Samt egen terapi i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.