Tilbud til professionelle

Kurser, Supervision og Egenterapi til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere, alment praktiserende læger og andre med klinisk praksis).

Tre weekendkurser i hypnoterapi ved Lone Kærvang fra april 2021, der som min. forudsætter et grundkursus i klinisk hypnose: 2 weekendkursus i Integrativ terapi med hypnoterapeutiske metoder i f.t. bl.a. angst og depression den 17.-18. april og 5.-6. juni 2021, samt videregående ego state terapi kursus bl.a. i f.t. traumer i efteråret 2021 (datoer er endnu ikke fastlagt). Påskerabat frem til den 12. april 2021 ved tilmelding til de 2 første kurser: ialt 6480 kr. Og for 3 kursusmoduler: ialt 9600 kr.

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund.

Samt egen terapi i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche. Ny gruppe starter op den 20.04.2021.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.

Empirisk forskning dokumenterer effekten af hypnoterapi, og resultaterne viser, at inddragelse af hypnose i psykoterapi forbedrer behandlingsudbyttet i f.t. f.eks. kognitiv terapi alene. Du kan finde nogle udvalgte meta-analyser i mappen “Artikler om hypnose” her på hjemmesiden.