billedefrise 7 1000x133

Lokaleudlejning Aarhus

Lokaleudlejning Aarhus C

 Aktuelt har vi et ledigt lokale:

Kliniklokale på 10 m2 udlejes fuld tid eller 1 hverdag om ugen (tirsdag). Lokalet er lyst, roligt og vender mod gården. Prisen pr måned for en lejer på fuld tid er 4367 kr. og for 1 hverdag er den 960 kr. Udlejning på fuld tid foretrækkes, men klinikejer er også åben for flere lejere, der vil dele lokalet. Det er muligt at leje lokalet med møbler, billeder og planter – helt eller delvist. (Lokalet er ikke afbilledet her på siden; billeder kan sendes pr. mail).

Lejen i Psykologhuset er incl. el, varme, internet, rengøring, rengørings-& toiletartikler, indboforsikring og aircondition. Lejen er momsfri. Der betales depositum svarende til 3 mdr.’s leje, og der er 3 mdr.’s opsigelse som fuldtidslejer og 1 måned som deltidslejer.

Klinikken, der er istandsat til klinikbrug med bl.a. lydisolerende vinduer, døre, vægge, professionel belysning, låse på alle klinikdøre, er på i alt 168 m2. Selv om vi ligger centralt placeret i hjertet af Århus, er der roligt på klinikken. Der er i alt 5 lyse og funktionelle klinikrum, venteværelse, køkken, 3 toiletter samt fordelingsgang. Klinikken har desuden et undervisnings/ grupperum på 32 m2 (som kan lejes efter aftale aftener og weekender af klinikkens psykologer). Der er ikke elevator i opgangen, men den seneste Praksisoverenskomst giver mulighed for at have sin praksis i et ikke-handicapvenligt lokale, hvis man tilbyder hjemmebesøg eller har adgang til et andet lokale, der er egnet for kørestolsbrugere.

Vi er 7 psykologer i Psykologhuset. Psykologerne er: Jens Jacob Prasse (har ydernummer), Tore Kruse Knudsen, Connie Daugaard Christensen, Heidi Halkjær Jensen, Ingelise Staadsen Petersen, Petruska Peters Jervidal og Lone Kærvang (har ydernummer).

Henvend dig til Lone Kærvang for forespørgsel om lokaleudlejning: mail til kaervang@pc.dk eller ring/send SMS til 21 75 76 11.