billedefrise 7 1000x133

Lokaleudlejning Aarhus

Lokaleudlejning Aarhus C

Aktuelt har vi et lokale på 12 m2 ledigt i Psykologhuset pr. 1. marts 2021.  Det er et dejlig lyst rum med 3 fags-vindue på den ene væg. Lejeprisen er 4480 kr. pr måned incl. forbrug. Vi er p.t. 5 faste privat praktiserende psykologer i huset.

Se billeder af rummet længere nede på denne tekstside (de 2 øverste billeder, lokale A).

Lejen er momsfri.  De angivne priser er incl. forbruget til de fælles driftudgifter (el, varme, internet, indboforsikring, alarm, rengøring, rengørings- & toiletartikler). Der er 3 mdr.’s opsigelse.

Klinikken, der er istandsat til klinikbrug med bl.a. lydisolerende vinduer, døre, vægge, professionel belysning, låse på alle klinikdøre, er på i alt 168 m2. Selv om vi ligger centralt placeret i hjertet af Århus, er der roligt på klinikken. Der er 5 klinikrum, venteværelse, køkken, 3 toiletter samt fordelingsgang. Klinikken har desuden et undervisnings/ grupperumpå 32 m2 (som primært kan benyttes aftener og weekender af klinikkens psykologer). Det er pæne, lyse og funktionelle kliniklokaler med trægulve. Hvis du mangler møbler til dit lokale, ligger klinikken inde med nogle mødbler du kan låne til hel eller delvis indretning af dit rum.

Henvend dig til Lone Kærvang for forespørgsel om lokaleudlejning: mail til kaervang@pc.dk eller ring/send SMS til 21 75 76 11.