Egen terapi for psykologer

Egen terapi med hypnoterapi for psykologer

ved Lone Kærvang.

Egen terapi kan foregå enten individuelt eller i gruppe. Det kan være som led i en specialistuddannelse og/ eller som egen omsorg /personlig udvikling som menneske/ psykolog/ behandler.

Egen terapi i gruppe foregår som individuel terapi, dvs. at hver deltager er i terapi på skift, mens øvrige gruppemedlemmer observerer, og efterfølgende får lejlighed til at dele sine tanker med gruppen. Terapien vil være en blanding af samtale, psykoterapi og hypnoterapi. Du får dermed lejlighed til selv at prøve hypnose samt at se det blive praktiseret af en hypnoterapeut.

Hypnoterapi er en ideel metode til egen terapi fordi den er oplevelsesorienteret, behagelig og udbytterig, og fordi den ikke knytter sig til nogen bestemt hovedretning. Du kan kombinere hypnoterapi med alle retninger, som f.eks. psykodynamisk eller kognitiv terapi.

Kontakt: Lone Kærvang, kaervang@pc.dk, tlf. 21 75 76 11.

Skriv lidt om dig selv og dit behov for egen terapi /videreuddannelse.

Jeg starter ny gruppe op snarest muligt i vinteren/foråret 2020.

Pris for deltagelse: 2250 kr. pr gang pr person (ved 2 deltagere i 3 t), 2000 kr. pr gang pr. person (ved 3 deltagere i 4 t), 1875 kr. pr gang pr. person (ved 4 deltagere i 5 t.),  1500 kr. pr gang pr person (ved 5 deltagere i 5 t) og 1250 kr. pr. gang pr. person (ved 6 deltagere i 5 t). Jeg tilbyder også individuelle forløb til 1750 kr. for 90 min.

Der aftales typisk et samlet længere forløb svarende til deltagerne videreuddannelses behov (fx 20-40 timer).

Indtryk fra tidligere deltagere i egen terapi i gruppe, udtrykt i forbindelse med evaluering og afslutning:

Jeg er taknemmelig for min erfaring med terapi i gruppe. Det gav mig en pause med fordybelse, hvor jeg kunne få min tvivl ud og jeg kunne møde anerkendelse på sårbarhed. Jeg oplevede medmenneskelighed og empati ved at deltage i gruppen. Vi har været sammen med hinanden på autentisk måde (compassion). Jeg kan rumme mig selv bedre gennem samvær med andre. Alt kan siges ordenligt i gruppen. Det er en gave at være flere sammen – at have vidner, der bidrager og drager omsorg for hinanden. Det har været givende at være tæt på andre menneskers intimitet. Jeg oplever at jeg har kunnet været sårbar /”nøgen” i et rum med tillid og respekt – og at jeg er blevet klædt på igen.

Det har været lærerigt og inspirerende at følge Lones arbejde som terapeut på sidelinien. Jeg har fået meget med mig også som terapeut. … Lone arbejder kreativt og intuitivt.