billedefrise 7 1000x133

Psykolog Caroline Lindegaard Poulsen

Cand. Psych. 2024

Født 1996

Telefon 60634419

Mail: psykologlindegaard@gmail.com

vv

v

Jeg er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Jeg tilbyder individuelle samtaleforløb til unge og voksne med en række problemstillinger, herunder angst, depression og stress. Derudover tilbyder jeg terapeutiske forløb til håndtering af generel mistrivsel som bl.a. ensomhed, tankemylder, lavt selvværd. Jeg har især erfaring og viden indenfor terapi med unge mellem 15-30, men er du over 30, er du også meget velkommen til at kontakte mig.

I terapi hos mig bliver du mødt med varme, indlevelse og nysgerrighed, og jeg sætter en dyd i at skabe et trygt rum, hvor du kan føle dig tryg til at dele det, der er svært for dig. Jeg tilrettelægger terapien, så den passer til netop dine behov. For at kunne tilbyde dig den bedst mulige behandling, benytter jeg mig af evidensbaserede metoder (KAT og ACT) og jeg modtager løbende supervision af autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi Lone Kærvang.

Jeg tilbyder både fysisk og online terapi.

Du er velkommen til at kontakte mig telefonisk for en uforpligtende samtale med henblik på at afklare om jeg er den rette terapeut for dig.

Priser:

  • Konsultation af 55 min. (fysisk): 800,-
  • Konsultation af 45 min. (online): 700,-
  • 5 konsultationer á 55 min. (fysisk) for 3000,- (samlet betaling ved første samtale; 5 aftaler inden for 5 uger)

Afbudsregler:

Hvis du bliver forhindret i at møde til en aftale, bedes du af hensyn til andre aftaler give besked til mig i god tid (senest 48 timer inden din aftale) på tlf. 21 75 76 11 (send gerne SMS). Benyt IKKE mail til afbud, med mindre afbuddet kommer tidligere end 48 timer før. Jeg opkræver et gebyr svarende til taksten for den aftalte konsultation, ved afbud senere end dagen før kl. 12.00

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*