billedefrise 7 1000x133

Psykolog Rikke Rud Østergaard

Cand. Psych. 2019.

Født 1992.

Psykolog på vej mod autorisation. Supervisor Lone Kærvang.

Tidsbestilling eller forespørgsel: ring eller sms til 22540051, eller skriv mail: psykolog@sdrpalae.dk

Klienter modtages fra 1. marts 2023.

Danmark yder 300 – 450 kr pr. session indenfor bestemte kategorier.

Metodisk tilgang:

Jeg er imødekommende og anerkendende i mit arbejde som psykolog og lægger vægt på et terapeutisk rum præget af tillid, tryghed, varme og rummelighed. Når et andet menneske deler sine tanker, bekymringer og livshistorie med mig, arbejder jeg ydmygt og nænsomt med respekt for den andens livsverden og virkelighed, så han/hun føler sig set, hørt og mødt.

Jeg anvender især kognitive værktøjer, hvor en indsigt i sammenhængen mellem tanker, følelser og handlinger er vigtig for at kunne ændre uhensigtsmæssige mønstre. Jeg har også erfaring indenfor Acceptance and Commitment  Therapy (ACT) og Mentaliseringsbaseret terapi. Desuden er jeg optaget af, hvordan krop og sind påvirker hinanden og har tilegnet mig metoder til behandling af angst, belastninger og stress.

Tidligere arbejdsforhold

Psykolog hos Psykologhjælpen, Aarhus november 2021 – Marts 2022

Psykolog hos Social Medicinsk og Rehabilitering, AUH september 2020 – oktober 2021

Psykologpraktikant i Teamet for affektive lidelser Viborg/ Skive september 2018 – januar 2019

Af frivilligt arbejde har jeg været gruppeleder for en angstgruppe gennem Angstforeningen og jeg har arbejdet på Gallo Kriserådgivning, Aarhus. Desuden har jeg været netværksmentor ved Psykologistudiet Aarhus Universitet.

Særlige kompetencer/interesser:

Individuel terapi med unge og voksne med problematikker som angst, lavt selvværd, mistrivsel, stress og depression.

Afbudsregler:

Afbud gives så tidligt som muligt, og senest kl.16.00 dagen før aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris for konsultationen.

Sms på 22540051