Hvad tilbyder vi af psykologhjælp til børn og unge?

Livet kan også gøre ondt på børn og unge. Ligesom voksne mennesker til tider oplever vanskeligheder og udfordringer, kan børn også mistrives på grund af forskellige omstændigheder som angst, depression, lavt selvværd eller handicap.

Hos Psykologhuset Sdr. Palæ er vi et hold af kliniske børnepsykologer, som byder alle børn og unge fra Århus og omegn velkommen i trygge rammer. Hvis du vil blive klogere på, hvad vi tilbyder af psykologhjælp til børn og unge, kan du læse med her.

Et lyttende øre i en svær tid

Nogle gange kan børn og unge have brug for at tale om problemer og udfordringer med andre voksne end deres forældre. Hos Psykologhuset Sdr. Palæ gør vi derfor meget ud af at skabe en imødekommende og let atmosfære og et frirum, hvor børn og unge føler, at de bliver taget alvorligt. For i kraft af vores virke som børnepsykologer i Århus skal vi kunne tilbyde et lyttende øre i de svære tider.

Professionel behandling med fokus på individet

Hos Psykologhuset Sdr. Palæ er det vores målsætning at styrke vores patienters ressourcer med henblik på at skabe positive forandringer og forbedret livskvalitet. Den målsætning forsøger vi først og fremmest at nå igennem en integrativ psykoterapeutisk tilgang til vores arbejde. Det vil sige, at vi anvender forskellige kognitive, hypnoterapeutiske og psykodynamiske metoder, afhængigt af det enkelte individs behov.

Tryghed

Det er dog ikke kun vores faglige viden og kunnen, der er grundlaget for vores arbejde. Det er lige så afgørende, at såvel børn som unge føler sig trygge ved at besøge os, og derfor er det vigtigt, at vi kan skabe tryghed og en tro på forandring.

Du er altid velkommen til kontakte os på 86 12 08 38 eller psykolog@sdrpalae.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde af børnepsykologisk hjælp til børn og unge i Århus.

This entry was posted in Viden om. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.