billedefrise 7 1000x133

Psykolog Lina Guldbrandsen

Cand. Psych. 2004.

Født 1966.

Autoriseret psykolog.

Specialist i klinisk psykologi og psykoterapi.

Godkendt supervisor i Dansk Psykiatrisk Selskab.

Henvendelse pr mail: psykolog@linaguldbrandsen.dk

Læs evt. mere om Lina på hjemmeside: www.linaguldbrandsen.dk

Klienter med henvisning modtages i perioden 01.01.2019 – 31.01.2020, og igen i perioden 01.03-31.07.2020, hvor jeg vikarierer i psykolog Lone Kærvangs ydernummer.

Danmark yder 200 – 300 kr pr. session indenfor bestemte kategorier. Sundhedsforsikringer dækker afhængig af forsikringstypen, det hele eller en meget stor del af honoraret, hvis du ret til behandling – se under Selvbetalere/forsikring.

Desuden tilbyder jeg individuel- og gruppeterapi, supervision, undervisning og foredrag.

 Metodisk tilgang:

Jeg tilpasser terapien og skræddersyer forløbet til dig. Det betyder at jeg bruger metoderne smidigt og systematisk, alt efter hvilke problemstillinger du kommer med. Jeg har desuden altid øje på relationen mellem dig og mig. Fungerer det godt , eller er der noget der bliver svært, så er det også et emne der kan være vigtigt at tale om, og som evt. kan have betydning for forståelsen af de andre problemstillinger, som du kommer med.

Jeg er uddannet i psykodynamisk terapi ( gruppeterapi, IGA), Acceptance and Commitment Therapy (ACT ) og Kognitiv Adfærds Terapi (KAT), og har desuden en solid basis i den eksistentielle tænkning. Derudover er jeg bredt interesseret og undersøgende i forhold til terapi og metoder. 

 Tidligere arbejdsforhold:

Alkoholrådgivning, Kognitivgruppen (privat psykologvirksomhed med mange kursus og supervisionsopgaver), Psykiatrisk Hospital Risskov/Viborg : Behandling af personer med personlighedsforstyrrelser, dobbeltdiagnoser og affektive lidelser.

 Særlige kompetencer/interesser:

Angst /OCD, depression, stress, personlighedsforstyrrelse, misbrug, parterapi, relationelle vanskeligheder, eksistentielle og etiske problemstillinger.

For fagpersoner: Fagprofessionel udvikling, supervision og bio-psyko-social forståelsesmodel. 

 Afbudsregler:

Afbud gives så tidligt som muligt, og senest kl.16.00 dagen før aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris for konsultationen.

Sms på 25119931, eller mail: psykolog@linaguldbrandsen.dk