Psykolog Erik Traun

 

 

Psykolog Erik Traun

Cand. Psych. 2000.

Født 1971.

Autoriseret psykolog.

Kognitiv terapeut. Systemisk familieterapeut. Samt Kognitiv Hypnoterapeut.

Tidsbestilling på 86120838 eller pr mail: psykolog@sdrpalae.dk

 

Erfaring indenfor behandling af børn, unge, voksne, par og familier. Desuden tilbydes coaching, foredrag, workshops, supervision og egenterapi for behandlere (såvel individuelt som i gruppe).

Jeg modtager klienter med sygesikringshenvisning i perioden fra d. 1. juni 2017 til den 30. maj 2018, samt i øvrigt privatbetalende klienter.

 

Hvordan arbejder jeg?

Jeg forsøger at tilpasser terapien til den enkelte, og kender til flere terapeutiske retninger.

Primært bruger jeg metoder inden for kognitiv adfærdsterapi, systemisk terapi, og hypnoterapi, med elementer af ACT og  Compassion focused Therapy.

 

Videreuddannelse:

Kognitiv adfærdsterapi (2 årig videreuddannelse)

Systemisk familieterapi (2 årig videreuddannelse).

Desuden en række videreuddannelses kurser i Kognitiv Hypnoterapi.

Undervist i blandt andet samtaler med børn, færdighedstræning af udsatte unge evidensbaseret kognitiv hypnoterapi ved emotionelle forstyrrelser, mindfulness og meditation, samt tilknytningteoretisk, psykodynamisk psykoterapi.

 

Tidligere ansættelser som psykolog:

PPR områdekontoret i Skive, Børne – og Ungdomspsykiatrien i henholdsvis Holstebro, Herning og Risskov, Familiehuset i Grenå, samt Studenterrådgivningen i Århus. Desuden privat praksis i hhv Århus og Herning.

Kandidatafhandling på cand.psych. studiet om hypnoterapi.

Privat praktiserende psykolog på fuld tid i Psykologhuset Sdr. Palæ.

 

Afbuds regler:

Hvis du bliver forhindret i at møde til en aftale, bedes du af hensyn til andre aftaler give besked til klinikken i god tid (senest 48 timer inden din aftale) på tlf. 86 12 08 38 (Benyt IKKE mail til afbud). Vi opkræver et gebyr svarende til taksten for den aftalte konsultation, ved afbud senere end dagen før kl. 15.00