billedefrise 7 1000x133

Lokaleudlejning Aarhus

Lokaleudlejning Aarhus C

Leje på fuld tid
Står du og mangler et lokale som privat praktiserende psykolog i hjertet af Aarhus C?
Der er følgende ledige lokaler i Psykologhuset pr. 1. januar 2019:
Kliniklokale A på 12 m2: leje pr. måned 3800 kr. + forbrug.
Kliniklokale B på 19 m2: leje pr. måned 4700 kr. + forbrug.
Kliniklokale C på 22 m2: leje pr. måned 5300 kr. + forbrug.

Lejen er momsfri. A conto beløbet til forbrug vil afhænge af hvor meget du ønsker at få med (som ex. klinikprogram).

Klinikken, der er istandsat til klinikbrug med bl.a. lydisolerende vinduer, døre, vægge og professionel belysning, er på i alt 168 m2. Der er 5 klinikrum, venteværelse, køkken, 3 toiletter samt fordelingsgang. Det er lyse, funktionelle kliniklokaler med trægulve. Hvis du mangler møbler til dit lokale, ligger klinikken inde med en del du kan låne til hel eller delvis indretning af dit rum. Se billeder af rummene længere nede på denne tekstside.

Som fast lejer har du mulighed for at benytte undervisnings/ grupperummet på 32 m2 (primært aftener og weekender). Lejer i lokale A og C kan leje gr. rummet til rabatpris, lejer i lokale B kan benytte det uden ekstra beregning.

Bonus som lejer i Psykologhuset: Afhængig af dine erfaringer, har du som lejer mulighed for at blive en del af psykologhusets faste behandlerteam. Derved får du andel i Psykologhusets mange klienthenvendelser, og du vil være præsenteret på Psykologhusets hjemmeside, evt. med link til din egen hjemmeside. Psykologhusets hjemmeside ligger godt på Google ved forskellige relevante søgeord. Psykologhusets profil og hjemmesidepræsentation er fleksibel og udvikler sig efter hvem, der er med i behandlerteamet. Selv banker mit hjerte især for hypnoterapien, og jeg (Lone Kærvang) har derfor interesse i klinikfællesskab med psykologer, som har en hypnoseuddannelse, som en del af sin efteruddannelsen. Men psykologer med andre specialeretninger er bestemt også velkomne i huset – den faglige kvalitet og etik, integritet og nysgerrighed er det primære. Tillægsaftalen koster 1200,- pr. måned.

Muligheder for deltidsleje
Terapilokale kan også lejes på deltids- eller timebasis. Forhør dig nærmere ud fra dine behov. Eksempelvis kan der lejes klinikrum på timebasis for 100 kr pr. time (dog min. leje 125 kr. pr fremmøde, min. leje 500 kr. pr måned, min. afregning pr. indgået aftale 1500,- kr.).

Klinikkens undervisningslokale på 32 m2, der er egnet til gruppebehandling og kurser, kan lejes på enten time- eller dagsbasis. Lokalet kan bruges til undervisningshold på op til 24 deltagere. Der er bl.a. stor tavle, projektor og lydanlæg til rådighed i rummet. Forhør dig nærmere om priser.

Henvend dig til Lone Kærvang for forespørgsel om lokaleudlejning: mail til kaervang@pc.dk eller ring/send SMS til 40 34 63 24.