Kontakt

Kontakt Psykologhuset Sdr. Palæ

Kontakt psykologerne pr. mail. Vi kan være svære at træffe pr. telefon.

I mailen bedes du kort beskrive: årsagen til din henvendelse, dit navn samt telefonnummer. Har du en henvisning fra din læge, kan du også skrive dit cpr-nummer, så vi kan se henvisningen fra henvisningshotellet. Oplys gerne hvad du er henvist for. Se i øvrigt vores afsnit om sygesikring.

Grundet myndighederns retningslinier i forhold til at begrænse spredningen af Coronavirus i Danmark har vi i øjeblikket ekstra fokus på at tilbyde tlf.- konsultation, som et alternativ til live konsultationer.

Kontakt:
Lone Kærvang, kaervang@protonmail.com, tlf. 21 75 76 11. (Hun har p.t. ventetid)

eller

Morten Braad, psykologmortenbraad@gmail.com, tlf. 51 90 93 64. (Han har p.t. ingen ventetid).

Er du i tvivl, hvem du vil / kan komme i behandling hos, kan du også skrive til vores fælles mail: psykolog@sdrpalae.dk

Ventetider for sygesikringsklienter pr.  25. marts 2020:  Hvis du har en sygesikringshenvisning kan du desværre ikke få en aftale lige nu med sygesikringstilskud.  Vi har også lukket for ventelisten. Men vi arbejder på at få ansat en sygesikringspsykolog mere i huset snarest muligt, men det er p.t. uvist om det lykkedes. Du er velkommen til at orientere dig her på hjemmesiden, hvor vi vil informere om det, så snart det måtte blive aktuelt. Herefter kan du vende tilbage til os for tidsbestilling med sygesikringstilskud.

Afbudsregler:
Hvis du bliver forhindret i at møde til en aftale, bedes du af hensyn til andre aftaler give besked direkte til din psykolog i god tid (senest 48 timer inden din aftale). SMS til psykologens mobilnr. (f.eks. Lone Kærvang tlf. 21 75 76 11 eller Morten Braad tlf. 51 90 93 64). Vi opkræver et gebyr svarende til din konsultationsbetaling ved afbud senere end dagen før kl. 16. For sygesikringsklienter gælder, at der opkræves gebyr svarende til egenbetalingen, hvis afbudet ikke er modtaget inden kl. 16 dagen før aftalen.

Du finder klinikken ved Strøget i hjertet af Aarhus. Tæt på banegården, rutebilstationen og rådhuset.
Vis stort kort


Skriv en besked og vi vender tilbage til dig.