billedefrise 7 1000x133

Psykolog Morten Braad

Cand. Psych. fra Aarhus Universitet 2014.

Født 1979.

Autoriseret psykolog.

Henvendelse:

psykologmortenbraad@gmail.com el. tlf. 51 90 93 64

Egen hjemmeside: www.psykologmortenbraad.dk

Morten Braad tilbyder behandling til selvbetalere og klienter, der har fået forløb bevilget af et forsikringsselskab, kommunen el. andre, men han tilbyder ikke forløb under sygesikringen. Han tilbyder også akut hjælp, og har p.t. som nystartet selvstændig ikke ventetid.

Baggrund og metode:

Jeg har bred erfaring i at hjælpe børn, unge og voksne, som har befundet sig i alt fra svære livskriser og psykologiske problemstillinger til mennesker, som eksempelvis søger coaching for at nå deres fulde potentiale.

Samtalerne hos mig vil foregå i en tryg og fortrolig ramme. Det er et samarbejde mellem dig og mig, og jeg tager altid udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig at forandre. Du vil møde en psykolog, som afdækker og afklarer løbende, men som ikke kun er afventende og lyttende. Jeg vil også tage en aktiv rolle for at udfordre dine eksisterende tanker og følelsesmæssige mønstre og hjælpe dig med konkrete tilgange til, hvordan du kan indlære nye brugbare psykologiske redskaber og derved få øget trivsel og livskvalitet.

Mit psykoterapeutiske udgangspunkt er integrativt, og jeg anvender bl.a. kognitiv adfærdsterapi og acceptance commitment therapi (ACT), men benytter derudover en bred vifte af psykoterapeutiske tilgange og teknikker. Jeg inddrager mindfullness, meditation,  visualisering og gåture i naturen efter relevans og aftale.

Jeg tilbyder individuel- og gruppeterapi og supervision. Jeg deltager løbende i kurser, supervision og efteruddannelser for at være opdateret med den nyeste viden og behandlingsmetoder.

Særlige behandlingskompetencer:

  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • Relationelle problemer
  • Lavt selvværd
  • Mobning
  • Vredeshåndtering

Tidligere ansættelser som psykolog og speciale:

Klinisk psykolog hos University College Syddanmark, Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Varde Kommune og beskæftigelsespsykolog hos Quick Care A/S og Contra A/S.

Kandidatafhandling fra cand. psych studiet på Aarhus Universitet: ”Hvordan kan kognitiv adfærdsterapi og acceptance commitment therapy forklare og behandle socialfobi”.

Priser og tilskud:

Der er mulighed for tilskud fra Sygesikring Danmark. En del arbejdspladser og private har tegnet sundhedsforsikringer, som også yder tilskud til – eller helt betaler – udgiften til psykologhjælp. Læs mere på: www.psykologmortenbraad.dk/ydelser-og-priser/

Afbudsregler:

Afbud gives så tidligt som muligt, og senest kl.16.00 dagen før aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris for konsultationen.

Sms på 51 90 93 64 eller mail: psykologmortenbraad@gmail.com

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*