billedefrise 7 1000x133

Psykolog Marie Birkholm

Født: 1973

Cand.psych. 2011

Autoriseret psykolog.

Mor til tre drenge på 17, 15 og 8 år.

Henvendelse pr mail el. telefon: kontakt@psykologmariebirkholm.dk eller 22119100 (læg gerne besked på tlf.svarer, frem for SMS). Konsultationer hos Marie Birkholm foregår på hendes klinikadresse i Grundfør. Transport med bil nødvendig. Der er gratis parkering. Marie tilbyder både sene aften- og weekendtider.

Jeg modtager selvbetalere og personer, der har en sundhedsforsikring eller anden bevilger af behandlingen. Hvis du er medlem af ”Danmark” og falder ind under deres regler for tilskud til psykologhjælp, indberetter jeg automatisk, så du får tilskud fra der fra. Se mere under info om Sygesikringen. Nogle forsikringsselskaber giver refusion. Læs mere under Selvbetalere/forsikring.

Terapien:

Jeg tilbyder terapi til unge og voksne. Relationen er afgørende for et godt terapiforløb, og det har jeg et stort fokus på. Du vil møde ikke bare en psykolog, men et menneske i terapien hos mig. Du vil føle dig i trygge hænder; også når jeg udfordrer og måske konfronterer dig lidt for at hjælpe dig med at skabe den forandring, du ønsker. Jeg arbejder primært psykodynamisk, hvor dine følelser, automatiske, ubevidste reaktioner og taklinger er i fokus, men jeg integrerer også elementer fra andre metoder alt efter hvilken problemstilling, du kommer med. Jeg arbejder med mange forskellige klientgrupper, men i særlig grad med:

  • Unge
  • Klienter med angst og depression
  • Stress- og kriseramte
  • Klienter med de psykiatriske diagnoser i mild form form, som f.eks. psykoser, autisme og OCD
  • Klienter med en sensitivitet relateret til høj begavelse. (Jeg har skrevet speciale herom)
  • Klienter med relationelle vanskeligheder

Tidligere arbejdsforhold som psykolog:

  • Selvstændig med terapi af henviste fra egen læge, herunder klienter med depression, angst, overgreb, pårørende til alvorligt syge eller efter dødsfald.
  • Rådgivning af unge i skole eller under uddannelse, samt unge, som er påvirket af forældres skilsmisse. Indimellem med inddragelse af forældre efter aftale.
  • Psykiatrien i Ålborg. Behandling af klienter med psykoser
  • Hospice og Palliativt team. Støttende samtaler med døende og alvorligt syge og deres pårørende.

Afbudsregler:

Afbud gives i så god tid som muligt på mail eller tlf, men senest kl.12.00 dagen før aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris for konsultationen.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*