Tilbud til professionelle

Ledige lokaler i Psykologhuset Sdr. Palæ: Mangler du som behandler et kliniklokale, så læs mere under menupunktet Lokaleudlejning Aarhus.
Måske kunne Psykologhuset Sdr. Palæ være noget for dig? Du kan være med til at samle et hus af psykologer, da jeg p.t. har ledig lokalekapacitet.

P.t. kan jeg endda også tilbyde sikre klienter i kalenderen, da jeg søger en erfaren psykolog som vikar for mit ydernummer. Se mere under stillingsopslaget.

Kurser, Supervision og Egenterapi til professionelle behandlere

Psykologhuset har en række tilbud til professionelle behandlere, der arbejder med psykoterapi (psykologer, psykoterapeuter, psykiatere og alment praktiserende læger):
Kurser i hypnoterapi: Grundkursus i klinisk hypnose i Århus, der skulle have været afholdt i maj 2020 bliver rykket til sep. 2020 & fortsættelses kursus modul II til oktober 2020 på gr. af Covid19. De nye datoer fastlægges snarest muligt.  Der afholdes 5 dages kursus i Hypnoterapi ved angst og depression i København den 22.-23. august & 2.-4. oktober 2020. Og kursus i Ego State terapi i Århus i begyndelsen af 2021.

Supervision ved Lone Kærvang inden for en integrativ tilgang, med særlig vægt på hypnoterapi, i gruppe (eller individuelt) for psykologer og hypnoterapeuter med psykoterapeutisk baggrund.

Samt egen terapi i gruppe for psykologer og andre behandlere i tilsvarende branche.
Se mere om disse tilbud i de forskellige afsnit.